purple mirror

purple mirror

maandag 1 november 2010

Yessss , hij is 16 jaar.........Hieperdepiepppp , tis echt waar , RICK is vandaag 16 jaar.......Hij is mijn eerste kind en alweer 16 jaar geleden geboren.......poe poe......
Hij is op een dinsdag geboren om 21.00 des avonds in het ziekenhuis , dat was niet de bedoeling maar meneer had in het vruchtwater gepoept.Hij heeft 1 dag in de couveuse gelegen omdat hij moeilijk kon ademhalen maar op donderdag middag mag hij mee naar huis....
Rick is een actief en ondernemend kereltje, soms erg druk want als hij 3 jaar is breekt hij zijn arm al maar 2 dagen later zit hij met zijn gips arm alweer op zijn fietsje.
Rick gaat naar de lagere school en later naar het vmbo onderwijs , dit blijkt toch te druk voor hem te zijn waardoor hij op een speciale school beland.Ook dat is het niet echt voor Rick en nu woont hij intern en doet het goed op school en in de omgang.
Als ik dan op deze wat druilerige dag de foto boeken weer eens door blader , ben ik best emotioneel en moet ik af en toe een traantje weg pikken ..... jeetje wat gaat de tijd snellllll ..... en wat ben ik eigenlijk trots op die jongen en mezelf.
Het is in al die jaren niet altijd makkelijk geweest en soms was ik echt wel ten einde raad maar we bekijken het positief en ik zeg op naar de 18 en wie weet haalt hij dan wel zijn rijbewijs.

Rick gefeliciteerd en een dikke kusss van mama


2 opmerkingen:

  1. gefeliciteerd met je reus alweer :-) leuke foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je grote zoon!! Leuk zo met die foto's erbij :-)

    BeantwoordenVerwijderen