purple mirror

purple mirror

dinsdag 12 juli 2011

Hoe schoon is jouw lever/galblaas.

Een collega wiens haar ik Blond verf omdat de kapper het niet zo goed kan , die maakt het namenlijk geel ,vertelde mij over de lever/galblaaszuivering.Zij had het reeds 2 maal gedaan met resultaat en tja dat maakt mij natuurlijk toch wel nieuwsgierig.......

De theorie:
Veel mensen geloven dat galstenen alleen in de galblaas gevonden kunnen worden maar de meeste stenen worden in de lever gevormd en weinig verschijnen er in de galblaas.
Galstenen in de lever zijn de belangrijkste belemmering om een goede gezondheid , jeugdigheid en vitaliteit te behouden.Ze zijn 1 van de belangrijkste reden waarom mensen ziek worden en moeite hebben met het herstellen van ziekte.

De praktijk:
Men neme wat bitterzout , olie en het sap van een grapfruit en volgen het recept op hoe te gebruiken en binnen een dag ben je van je stenen verlost.
Ik heb het gedaan en echt ik had ze ............ het bitterzout is niet echt lekker om te drinken maar met wat druppels citroensap ,glijd het iets makkelijker de keel in.
Voor de nacht olie en grapfruitsap , mmm zou ik misselijk worden , het staat wel in de beschrijving dat het kan maar gelukkig het is me bespaart gebleven.
Na een wat woelige nacht , 1 maal het toilet bezocht , dronk ik s'morgens mijn derde glas bitterzout.
En Tadaaaaa na nog geen 10 minuten lagen ze in de pot mijn echte eigen stenen , ze lijken wat op misvormde doperwten maar dan wel groter, groen en van binnen zacht.
Ik ben toch wel een beetje trots op mezelf dat ik het gedaan heb .
Ik moet alle stenen verwijderen staat in de beschrijving en dat houd in minstens 6 zuiveringsperiodes met een tussentijd van 2 tot 3 weken.
Dus voorlopig ben ik nog wel even zoet om mijn band met mijn toilet pot te versterken.

Mocht je ook interesse hebben om het boekje eens te lezen ,dan mag je me mailen ik kan het je dan toezenden via de email.
Hieronder een fotoidee van mijn stenen, ik heb er 3 uitgezocht , het waren er echt veel meer.
Mensen met een zwakke maag gelieve niet te kijken..........
Geen opmerkingen:

Een reactie posten