purple mirror

purple mirror

maandag 20 juni 2011

Fijne maandag


Zo ik heb het nacht leven weer eens overleefd.
Het was ff wennen want het internet deed het niet , niet dat ik de hele nacht er op kan kijken want er mag gewerkt worden maar tis gewoon het idee denk.
Nacht 2 hebben me collega en ik alle vocht uitscheidingen die een mens kan hebben weer eens gezien , we hebben dus wat bedjes verschoond.
Ook hebben we hilarische momenten mee gemaakt maar helaas kan ik die hier niet vermelden in verband met doorklik gevaar.................
De laatste nacht heb ik wel heel makkelijk mijn geld verdiend , collega had haar laptop mee en daar zaten we dan languit op de stoel film te kijken.Hoe erg er ging maar 1 bel.
Zwart water een nederlandse film uit 2010 met een eind waarvan ik dacht , snap ik dit nog en de film psychosis uit 2010 ook al met een raar eind , daar kan ik geloof ik niet zo goed tegen.
Ik heb me net wat verdiept in het leerportaal , dat zal de meeste dit dit lezen niks zeggen maar dat heeft te maken met het feit dat je vandaag de dag als verpleegkundige bij moet blijven en dat het geregistreerd moet zijn.
Nou heb ik deze nachten wel een plas catheter bij iemand ingebracht maar helaas was er geen toetser aanwezig ,tja 2 uur in de nacht de toetser uit zijn bed bellen is denk ook weer wat overdreven maar goed volgens mij deed ik het wel goed , he ing.......
Voor wie het nog niet weet , morgen is het de langste dag , niet dat er meer uren in de dag zitten maar het gaat om de licht uren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten