purple mirror

purple mirror

dinsdag 26 oktober 2010

Er is er 1 jarig ......Hieperde piep Hoera , ikke is vandaag Jarig.

Ik ben vandaag 45 jaar geworden en heb gevoelsmatig een mijlpaal bereikt , wat een ander misschien bij 40 heeft heb ik nu....poe poe ....
Ik kom uit een gezin van 5 kinderen , waarin ik een nakomertje ben.
Mijn moeder heeft vrij snel achter elkaar 4 kinderen gekregen en toen na 18 jaar kwam ik er nog eens aan.
Ik ben eigenlijk als 1 ling opgegroeid want de andere verlieten al vrij snel het ouderlijk nest.
Op zich een onbezorgde jeugd gehad waarin ik later wel gepest werd omdat ik wat dikker was.Een rustig en stil meisje die altijd als laatste werd gekozen met de gym.
Mijn vader is helaas al jong overleden toen ik 15 jaar was.Ik wist wel dat hij ziek was maar zijn dood kwam vrij plotseling, ik heb hem niet meer mogen zien want ze zeiden toen dat dat beter zou zijn . Nu denk ik wel eens jammer omdat ik zelf in het ziekenhuis werk en vaker overleden mensen zie en weet hoe belangrijk dat is voor de verwerking.
Oudere ouders betekend ook oudere broers en zussen en ook oudere tantes,nichten, neven ......... eigenlijk is alles ouder. Op zich vind ik dat wel jammer want ik heb met niemand een echte band.
Mijn oudste zus is bijna 2 jaar geleden overleden , zij was nog maar 59 jaar. Ze was haar hele leven al nier patient en na haar nier transplantatie is ze wel weer opgeknapt. De laatste operatie ,een nieuwe hartklep is haar fataal geworden.
Ik was erbij toen ze stierf en soms denk ik wel eens zou ze op mij gewacht hebben............
Nu ben ik dus 45 jaar en moeder van 2 puberende jongens , ik hoop dat ik nog vele jaren van hun mag genieten. Proost Paulus op naar een nieuw jaar met veel fijne dingen.


2 opmerkingen:

  1. paulussie van hele harte gefelicitaartjes ,ik vond het een mooi verhaal om te lezen, mooi geschreven.
    veel geluk liefde en wijsheid ;-) toegewenst
    kus kus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je 45e verjaardag!! Ik hoop dat je een fijne dag hebt!

    BeantwoordenVerwijderen