purple mirror

purple mirror

vrijdag 18 november 2011

Ik ben er nog hoor!


Jaaaa daar ben ik weer.........
Ik heb het gewoon zo druk gehad dat ik geen tijd/zin had om te schrijven.
Ik heb dus afgelopen maand mijn moeder verhuisd naar het bejaarden tehuis.
Moeders was toch wel bang zo alleen met die nog steeds zere arm en wilde meer veiligheid vandaar de keus. Nou ik heb het geweten ,het verhuizen viel best mee want zo' n kamer is niet echt groot dus veel kan er niet mee. Het oude huis kaal opleveren pffff daar is het meeste werk in gaan zitten , tegenwoordig moet je het zeg maar bijna als nieuw opleveren met nog net niet het schilderwerk in de kleur van de nieuwe bewoner.Ik heb dus heel wat uurtjes behang gekrapt en tapijt gesleurd en ik ben zoooooo blij dat het voorbii is.
Daarna kreeg ik enorme drang om mijn achtertuin eens onderhanden te nemen.
Ik heb een vrij grootte achtertuin , het stuk wat ik zeg maar kaal heb gemaakt is 8x3 m ,dus dat is geen kattepis.
Ik deed er eigenlijk niet veel aan , een beetje onkruid bijhouden en her en der een takje knippen maar nu heb ik er dus een kale zand vlakte van gemaakt en ben ik zo Trots op mezelf dat ik het allemaal gedaan heb inclusief het er uit scheppen/hakken van de bomen die er in stonden.Ik dacht daar heb ik vast een man voor nodig maar neee , ik heb het gewoon zelufff gedaan.Ik heb er ruim 20 groene containers uitgehaald met dank aan al mijn buren voor het lenen.
Tja en nu is de tuin dus kaal en weet ik nog steeds niet wat ik wil , ik heb de optie om er een groot geisoleerd tuinhuis op te zetten , zodat mijn oudste zoon daar kan slapen/relaxen/gamen maar daar zit wel een financieel kaartje aan dus als een lezer zich hierdoor geprikkeld voelt , zou ik zeggen laat je gerust gaan!


1 opmerking: