purple mirror

purple mirror

zondag 24 april 2011

Fijne paas haas dagen


Tis vandaag 1ste Paasdag ,ik hoef niet vroeg mijn bed uit om eieren te verstoppen want daar zijn mijn kinderen al wat te groot voor.Ik heb lekker wat langer in mijn bed gelegen,soms is dat een fijne plek om na te denken over de dingen.
Nog steeds voel ik elke dag het verdriet van het feit dat hij mij verlaten heeft , ik weet het is toch al een paar maanden geleden maar toch kan ik het niet loslaten. Loslaten en vergeten vind ik 1 van de moeilijkste dingen in het leven. Ik moet het accepteren maar dat knopje heeft zich diep verstopt in mijn lichaam. Ik wou dat ik mijn gedachten kon veranderen maar ik ben daar zeker niet sterk genoeg voor en leef nu met mijn stil verdriet en ik weet op een dag zal het over zijn alleen wanneer die dag komt is mij nog onbekend..............
Mijn moeder is inmiddels geoppereerd , jeetje wat is dat mens dapper , alles is goed gegaan en nu is het wachten dat de plaat met schroeven die nu in haar arm zit gaat aangroeien. Ze heeft een behoorlijk litteken van schouder tot elleboog,een snee van zeker 25cm. Ze had toch aardig wat bloed verloren en heeft daarvoor een zakje bloed gehad en tegenwoordig wil ze dat ik haar aanspreek met de titel ,koningin moeder , mmmm beetje vreemd niet.
Het is super lekker weer , de zon schijnt en mijn tuin die roept al dagen naar mij ,al het onkruid tussen de tegels begint enorme vormen aan te nemen , ik denk dat ik zo maar eens ga kijken of ik wat kan opruimen.
Fijne dag iedereen ..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten