purple mirror

purple mirror

vrijdag 19 februari 2010

Naar de musical


Nou eindelijk was het gisteren zover....
In november heb ik kaartjes gewonnen voor de musical Hairspray en gisteren was dus De Dag.
Ik ben samen met mijn vriendje met de trein naar het Amsterdam Rai theater gegaan.
Poehee , niet echt eenvoudig hoor zo'n treinreisje, 2 keer overstappen voor dat kleine stukje en daarna moesten wij ons ook nog een weg banen door allemaal puffende, hijgende vrouwen met grote tassen-koffers die net van de huishoudbeurs kwamen om bij het Rai theater te komen.
We zaten goed en konden alles zien en horen. Horen zeker want het geluid was pittig hard. De spelers waren allemaal goed bij stem en er kon ook af en toe ook gelachen worden. Het was een geslaagde avond, al ben ik niet een echte musical fan.
Na afloop snel weer naar de trein want anders zouden we de laatste trein naar Den Helder missen en terug lopen was niet echt een optie.


"Begin jaren zestig droomt iedere tiener ervan om te dansen op tv in The Corny Collins Show. De mollige Tracy Turnblad wil het nog het liefst van iedereen. Ze laat zich niet stoppen door haar figuur, want zij is een geboren danseres. Met haar tomeloze enthousiasme en hippe danspasjes weet ze een plaatsje in de show te bemachtigen, tot grote ergernis van de huidige 'dance queen' Amber von Tussle. Als Ambers vriendje Link Larkin ook nog eens een oogje op Tracy krijgt, is de maat pas echt vol. De twee meiden gaan een bittere en muzikale strijd aan om de kroon van Miss Auto Show te mogen dragen. Ze zetten alles op het spel, zo lang het haar maar goed blijft zitten."

1 opmerking:

  1. nou we hebben evengoed wel een leuke avond gehad we konden het zittend redden maar volgende keer gaan we naar het theater in den helder net zo makkelijk

    BeantwoordenVerwijderen