purple mirror

purple mirror

dinsdag 22 december 2009

kerst gedachtes... sprakenloosKinderen huilen om hun moeder en vader zachtjes in hun bed. Ze mogen het niet, want ze moeten sterk zijn. Jeugdzorg houdt geen rekening met gevoelens van ouders en kinderen.
De rechten van kind en ouders worden geschonden.
De laatste jaren blijkt, dat er steeds meer ouders en kinderen ten prooi vallen aan falende hulpinstanties en zodoende slachtoffer worden van de door geld gedreven zucht van jeugdhulpverleners.. En als BJZ/WSG eenmaal beet heeft, dan laten zij hun “cliënten” echt niet meer gaan en volgt al snel een ots en uithuis plaatsing. Voor er een bezoekregeling start ben je al gauw maanden verder en dan moet je daarna denken aan 1x per maand of in de 6 weken één uurtje.
Heeft een rechter voor een fraudezaak van een miljoen, 90 minuten de tijd, voor een uit huis plaatsing, met alle traumatische gevolgen, is dat slechts 20 minuten. Hierdoor is er meestal alleen tijd om te luisteren naar de leugenachtige interpretaties van de gezinsvoogden. Totaal murw geslagen ouders hebben niet de tijd om maar iets te kunnen zeggen.
De roep om hulp van al deze onterechte en nodeloos uiteengereten gezinnen neemt dan ook hand over hand toe.
Het is nu tijd dat IEDEREEN over de schendingen van de mensenrechten hoort. En bovenal de schending van de rechten van het kind.

1 opmerking:

  1. naar bericht,doet bij meer vragen dan antwoorden
    bij mij oproepen,zij die dit schrijven, spreken zij wel aldoor de waarheid en niets dan de waarheid? En niks lees ik over de vele kinderen waar niemand naar kijkt of naar luisteren wil en wel in een hele beroerde situaties opgroeien, wat ook erg traumatisch is toch?Moeilijkke dilemma's

    BeantwoordenVerwijderen